Print Opties:

Geitenkaas borrelballetjes

Voorziet in18 PortiesVoorbereiding10 minuten

Ingrediƫnten
 375 gr geitenkaas schijfjes, naturel
 1 el paprikapoeder
 5 takjes bieslook, fijngehakt
 20 gr pistachenoten
 20 gr pijnboompitten
 2 el honing
 50 gr scrocchi crackers rozemarijn
Bereidingswijze
1

Rol 18 balletjes van de geitenkaas.

2

Strooi paprikapoeder en bieslook in een diep bord. Rol 6 geitenkaasballetjes door het paprika-bieslookmengsel. Zorg ervoor dat de balletjes goed bedekt zijn met de kruiden.

3

Hak de pistachenoten fijn en leg in een diep bord. Rol 6 geitenkaasballetjes door de pistachenoten en zorg ervoor dat de balletjes wederom goed bedekt zijn.

4

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Hak fijn. Smeer met een kwastje de 6 overgebleven geitenkaasballetjes in met honing en haal vervolgens door de fijngehakte pijnboompitten. Zorg er hier ook voor dat de balletjes goed bedekt zijn met de pijnboompitten.

5

Serveer de geitenkaasballetjes met de rozemarijn crackers.

Voedingswaarden

Porties 18