Print Opties:

Gevulde pompoen uit de oven met couscous

Voorziet in2 PortiesTotale Tijd50 minuten

Ingrediënten
 1 flespompoen
 3 el olijfolie
 Peper en zout
 150 gr couscous
 40 gr pijnboompitten
 100 gr feta
 100 gr rozijnen
 2 handjes verse spinazie
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de pompoen in de lengte, verwijder de pitjes en hol de pompoen verder uit. Besprenkel met olijfolie, peper en zout. Bak de pompoen in ca. 45 min. zacht in de oven.

2

Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de couscous met de pijnboompitten, verkruimelde feta en rozijnen. Scheur de spinazie in stukken en meng door de couscoussalade. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.

3

Haal de pompoen uit de oven en vul met de couscoussalade.

Voedingswaarden

Porties 2