Print Opties:

Hartige wentelteefjes met pesto

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding20 minutenTotale Tijd20 minuten

 8 sneetjes meergranen brood
 250 ml volle melk
 2 eieren
 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
 100 gr zuivelspread
 45 gr pestospread
 4 el roomboter
 Peper en zout
Benodigdheden
 Koekenpan
 Platte schaal
1

Besmeer 4 sneetjes brood met pesto en 4 sneetjes brood met zuivelspread. Bestrooi naar smaak met peper en zout.

2

Leg de sneetjes met pesto, met de besmeerde zijde op de sneetjes met zuivelspread.

3

Klop de eieren los met de melk en de Italiaanse kruiden en giet in een platte schaal.

4

Leg het brood nu 1 voor 1 in het melkmengsel en draai halverwege om, zodat het brood het melkmengsel kan opnemen.

5

Verhit 1 eetlepel roomboter in een koekenpan en bak 1 wentelteefje per keer in 2-3 minuten per kant goudbruin.

Voedingswaarden

Porties 2