Print Opties:

Mini-taartjes limoen & karamel-zeezout

Voorziet in64 PortiesVoorbereiding5 minutenKooktijd15 minutenTotale Tijd20 minuten

Ingrediënten limoen (32 stuks)
 1 roombotercake à 450 gr
 125 ml slagroom
 ½ zakje Klop-Fix à 8 gr
 300 gr MonChou roomkaas
 1 limoen, sap en rasp
 180 gr chocolade wit - framboos knettersuiker
 Aardbeien
 Frambozen
Ingrediënten karamel-zeezout (32 stuks)
 1 roombotercake à 450 gr
 125 ml slagroom
 ½ zakje Klop-Fix à 8 gr
 200 gr MonChou roomkaas
 100 gr karamel zeezout chocoladepasta
 180 gr chocolade melk karamel-zeezout
 Karamelpopcorn
 Mini-pretzels
Keukenbenodigdheden
 Ronde uitsteekvorm
 2 Mengkommen
 Spuitzak
 Handmixer
Bereidingswijze limoen
1

Snijd de cake overlangs in 6 plakken en steek met een vormpje rondjes uit met een diameter van 4 cm. Doe de slagroom met de Klop-Fix in een mengkom en klop stijf met de handmixer. Mix in een tweede mengkom de roomkaas met het limoensap en de -rasp glad met de handmixer. Schep de slagroom voorzichtig door de roomkaas en schep in een spuitzak. Snijd het puntje van de spuitzak en spuit de roomkaasvulling op de cakejes. Decoreer met gehakte chocolade, stukjes aardbei en framboos.

Bereidingswijze karamel-zeezout
2

Snijd de cake overlangs in 6 plakken en steek met een vormpje rondjes uit met een diameter van 4 cm. Doe de slagroom met de Klop-Fix in een mengkom en klop stijf met de handmixer. Mix in een tweede mengkom de roomkaas met de chocoladepasta glad met de handmixer. Schep de slagroom voorzichtig door de roomkaas en schep in een spuitzak. Snijd het puntje van de spuitzak en spuit de roomkaasvulling op de cakejes. Decoreer met gehakte chocolade, popcorn en pretzels.

Voor taartjes met een krokante bodem zet je de taartjes, zonder topping, nog 8 minuten onder de grill in een oven van 200˚C tot ze goudbruin kleuren.

Voedingswaarden

Porties 64