Print Opties:

Pasta pesto met kip, spinazie en tomaatjes

Voorziet in3 PortiesVoorbereiding20 minutenKooktijd40 minutenTotale Tijd1 uur

Ingrediënten
 500 gr kipfilet
 1 zakje MAGGI Braadstomen Knoflook
 2 el pesto
 600 gr verse spinazie
 240 gr spaghetti
 400 gr cherrytomaten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C. Marineer de kipfilets met de MAGGI Braadstomen Knoflook kruidenmix en 2 el pesto. Haal de braadzak uit de verpakking MAGGI Braadstomen Knoflook. Ontvouw de zak en verwijder het stickertje.

2

Leg de gemarineerde kipfilets in de braadzak en sluit de zak met het bijgeleverde clipje.

3

Leg de braadzak in een ovenschaal en plaats deze op het onderste rooster in het midden van de oven gedurende 35 à 40 min. Bereid ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat de pasta even uitstomen.

4

Verhit wat olie in een pan en bak de helft van de verse spinazie. Roer regelmatig.

5

Haal de ovenschaal uit de oven en maak de braadzak open. Wees hierbij voorzichtig, bij het openen kan er hete lucht uit de braadzak komen. Haal de kip uit de braadzak en snijd in plakken. Meng het braadvocht door de pasta voor extra smaak. Halveer de cherrytomaatjes en schep de helft hiervan door de pasta.

6

Maak van de overige spinazie en cherrytomaatjes een salade. Serveer de spaghetti met de plakjes kip, spinazie en de salade.

Voedingswaarden

Porties 3