Print Opties:

Pinchos kip

Voorziet in20 PortiesVoorbereiding15 minuten

Ingrediƫnten
 1 komkommer
 4 Peppadew sweet peppers mild
 1 vers stokbrood
 1 bakje Johma Kip-Sambasalade
 Handje rucola
 2 tl Chovi Allioli Zwarte Knoflook
 2 tl Carbonell Extra Virgen Olijfolie
Bereidingswijze
1

Snijd de uiteinden van de komkommer en schaaf de komkommer in lange linten met een kaasschaaf. Schaaf de komkommer totdat je bij de zaadlijsten uitkomt. De zaadlijsten zijn niet meer nodig. Rol de komkommerlinten op tot roosjes en zet apart.

2

Laat de sweet peppers uitlekken en snijd vervolgens in vieren. Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met de kip-sambasalade. Beleg met stukjes sweet peppers en wat rucola. Verdeel de allioli over de broodjes en besprenkel met extra virgen olijfolie.

3

Schuif de komkommerroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Voedingswaarden

Porties 20