Print Opties:

Santa Maria tortilla met gehakt, avocado en frisse ijsbergsla

Voorziet in4 PortiesVoorbereiding10 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd20 minuten

Eatertainemnt Italiaanse salade

Ingrediënten
 300 gr gehakt
 1 el olijfolie
 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
 2 avocado's
 1 verpakking Santa Maria Tortilla Wraps
 80 gr Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
 100 gr ijsbergsla, fijngesneden
 150 gr wortel julienne
 80 gr zure room
Bereidingswijze
1

Verhit 1 el olie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de Santa Maria Taco Seasoning mix toe en roer dit goed door. Laat het gehakt een aantal minuten sudderen. Snijd ondertussen de avocado’s in stukjes.

2

Verwarm de tortilla's in een hete pan of warm op in de magnetron.

3

Verdeel het gehaktmengsel over de tortilla’s en voeg de ijsbergsla, avocado en wortel toe. Top af met Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild en zure room. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden. Serveer er naar smaak extra Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild en zure room bij.

Tip: Neem een koude Heineken 0.0 naast de tortilla om de maaltijd af te maken!

Voedingswaarden

Porties 4