Print Opties:

Sinaasappel cheesecake glaasjes met mango

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding15 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediƫnten
 5 kandijkoeken
 100 ml slagroom
 100 gr roomkaas
 25 gr kristalsuiker
 1 tl vanillepasta
 ½ limoen, rasp
 100 gr (diepvries)mango
 1 sinaasappel
Keukenbenodigdheden
 (Staaf)mixer met garde-opzetstuk
 Spuitzak (optioneel)
 Keukenmachine
Bereidingswijze
1

Maal de kandijkoeken fijn in de keukenmachine. Verdeel het koekkruim over twee glazen. Klop de slagroom stijf.

2

Meng in een ander schaaltje de roomkaas samen met de suiker, vanillepasta en limoenrasp. Voeg het roomkaasmengsel toe aan de slagroom en meng goed door elkaar met de garde van de (staaf)mixer.

3

Pureer in een ander bakje de mango. Snijd ook alvast de sinaasappel in partjes.

4

Doe het roomkaas-slagroommengsel in een spuitzak indien je deze hebt, gebruik anders twee eetlepels, het resultaat wordt dan wat rustieker. Spuit een laagje van de vulling in het glas zodat de koekkruimels zijn afgedekt. Verdeel hier de gepureerde mango overheen gevolgd door een tweede laag van het roomkaas-slagroommengsel. Maak af met de sinaasappelpartjes.

Voedingswaarden

Porties 2