Print Opties:

Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding10 minutenKooktijd25 minutenTotale Tijd35 minuten

Ingrediënten
 100 gr cherrytomaten
 2 el zwarte olijven
 Verse basilicum
 1 bol mozzarella
 1 citroen
 2 handjes spinazie
 2 kabeljauwfilets
 Zeezout
 1 tl oregano
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Halveer de cherrytomaten en de olijven. Snijd de basilicum fijn, de mozzarella in plakjes en de citroen in partjes.

2

Leg twee stukken bakpapier naast elkaar op een bakplaat en verdeel hierover de spinazie. Leg hier de stukken kabeljauw op en bestrooi met zeezout. Leg op ieder stuk vis 1 plakje mozzarella en verdeel de cherrytomaten en olijven hierover. Strooi de basilicum en oregano over het geheel en leg als laatste een partje citroen op de vis.

3

Vouw het vispakketje dicht met het bakpapier en bak 25 min. in de oven. Haal uit de oven en serveer eventueel met extra mozzarella.

Voedingswaarden

Porties 2