Print Opties:

Wentelteefjes met lemon curd en blauwe bessen

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding10 minutenKooktijd5 minutenTotale Tijd15 minuten

wentelteefjes

Ingrediënten
 6 sneetjes wit brood
 1 ei
 100 ml melk
 ½ tl kaneel
 Kokosolie om in te bakken (of roomboter)
 3 el lemon curd
 150 gr blauwe bessen
 100 gr kokosyoghurt
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Steek met een uitsteker of serveerring 6 rondjes uit het brood. Kluts het ei en voeg de melk toe. Breng op smaak met de kaneel. Haal elk broodrondje circa 20 sec. door het mengsel (10 sec. aan elke kant). Leg het brood daarna op een bord.

3

Zet een koekenpan op middelhoog vuur en smelt hier de olie (of boter) in. Bak de broodrondjes circa 2 min. aan elke kant totdat het licht begint te verkleuren. Bak de gebakken wentelteefjes nog een paar min af in de oven voor een extra knapperige korst.

4

Leg een wentelteefje op een bord. Bestrijk de bovenkant met wat lemon curd en strooi hier blauwe bessen overheen. Leg hier een wentelteefje op en beleg nogmaals met lemon curd en blauwe bessen. Leg hier een laatste wentelteefje op en top af met kokosyoghurt, lemon curd en blauwe bessen.

Voedingswaarden

Porties 2