Print Opties:

Watermeloensalade met munt, feta & peultjes

Voorziet in4 PortiesVoorbereiding15 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd25 minuten

Ingrediƫnten
 400 gr kipfilet
 4 el olijfolie
 1 tl lemon pepper kruidenmix
 200 gr peultjes
 10 gr verse munt
 1 limoen, sap en rasp
 Peper en zout
 ¼ watermeloen, in stukjes
 1 komkommer, in stukjes
 150 gr feta, verbrokkeld
Keukenbenodigdheden
 Grillpan of barbecue
Bereidingswijze
1

Snijd iedere kipfilet in 4 repen. Maak een marinade met 2 el olie en de lemon pepper en marineer hier de kipfilet in. Laat 15 minuten staan.

2

Blancheer de peultjes 3 minuten in gezouten water, giet af, spoel af onder koud water en halveer ze.

3

Hak de helft van de munt fijn. Meng sap en rasp van de limoen met 2 el olijfolie, gehakte munt en peper en zout tot een dressing.

4

Meng de watermeloen, peultjes en komkommer met de dressing en brokkel er feta overheen.

5

Gril de kipfilet in 8 minuten in een grillpan of op de barbecue en keer regelmatig. Serveer de kip bij de salade en garneer met de rest van de muntblaadjes.

Voedingswaarden

Porties 4