Print Opties:

Zoete tortilla met fruit, speculoos en chocolade

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding10 minuten

Ingrediënten
 40 gr vegan pure chocolade
 10 ml Blue Band 100% plantaardige variatie op kookroom
 2 rode bieten tortilla’s
 2 el Violife vegan creamy
 4 speculoos koekjes
 2 handjes bosbessen
 1 banaan
Bereidingswijze
1

Verwarm de chocolade in een kom boven een pan met warm water (au bain-marie). Meng de kookroom door de gesmolten chocolade.

2

Leg de bietentortilla op een snijplank en vouw deze voorzichtig in kwarten, zodat je 4 vouwlijnen krijgt. Snijd met een mes 1 vouwlijn vanuit het midden naar de buitenkant open.

3

Bestrijk het kwart rechtsonder met een eetlepel creamy. Plaats op het kwart rechtsboven 2 speculoos koekjes. Smeer het chocolademengsel op het kwart linksboven en verdeel hier een handje bosbessen over. Snijd de banaan in dunne plakjes en leg de helft hiervan op het laatste kwart linksonder.

4

Vouw nu het kwart rechtsonder over het kwart rechtsboven. Vouw dat weer over het kwart linksboven en vouw dat geheel tot slot over het kwart linksonder. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.

5

Verwarm de tortilla 2 min. per kant in een koekenpan.

Voedingswaarden

Porties 2