Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Romige ovenschotel met koolvis en rucola

Romige ovenschotel met koolvis en rucola

Smeuïge aardappelpuree met een roomsaus en koolvisfilet: daarmee vullen wij deze overheerlijke ovenschotel. Gebruik verse koolfilets of ga voor extra makkelijk en gebruik koolvis uit de diepvries.

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Totale Tijd45 minuten

Ingrediënten
 ½ el olijfolie
 200 gr koolvisfilet
 Zout en peper
 1 ½ el paprikapoeder
 1 zakje MAGGI Roomsaus
 1 zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel
 40 gr rucola

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Ontdooi de koolvisfilet volledig wanneer je koolvis uit de diepvries gebruikt. Dep de filets goed droog met keukenpapier.

2

Leg de koolvisfilet in een ovenschaal en breng op smaak met zout, peper en de helft van het paprikapoeder. Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk de saus over de vis.

3

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rucola erdoorheen en verdeel over de vis. Druk de puree goed aan en bestrooi met de rest van het paprikapoeder.

4

Bak de ovenschotel 25 à 30 min. in het midden van de oven.

Ingrediënten

Ingrediënten
 ½ el olijfolie
 200 gr koolvisfilet
 Zout en peper
 1 ½ el paprikapoeder
 1 zakje MAGGI Roomsaus
 1 zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Naturel
 40 gr rucola

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Ontdooi de koolvisfilet volledig wanneer je koolvis uit de diepvries gebruikt. Dep de filets goed droog met keukenpapier.

2

Leg de koolvisfilet in een ovenschaal en breng op smaak met zout, peper en de helft van het paprikapoeder. Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk de saus over de vis.

3

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rucola erdoorheen en verdeel over de vis. Druk de puree goed aan en bestrooi met de rest van het paprikapoeder.

4

Bak de ovenschotel 25 à 30 min. in het midden van de oven.

Romige ovenschotel met koolvis en rucola

Tip
Serveer met een tomatensalade voor een complete maaltijd.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.