Dit lekkere toetje zet je snel op tafel. Ideaal als je zin hebt in iets lekkers, maar ook handig als je eters krijgt. Je kunt dit toetje namelijk heel goed voorbereiden. Na het hoofdgerecht pak je hem zo uit de koelkast, ready to eat!
Maal de kandijkoeken fijn in de keukenmachine. Verdeel het koekkruim over twee glazen. Klop de slagroom stijf.
Meng in een ander schaaltje de roomkaas samen met de suiker, vanillepasta en limoenrasp. Voeg het roomkaasmengsel toe aan de slagroom en meng goed door elkaar met de garde van de (staaf)mixer.
Pureer in een ander bakje de mango. Snijd ook alvast de sinaasappel in partjes.
Doe het roomkaas-slagroommengsel in een spuitzak indien je deze hebt, gebruik anders twee eetlepels, het resultaat wordt dan wat rustieker. Spuit een laagje van de vulling in het glas zodat de koekkruimels zijn afgedekt. Verdeel hier de gepureerde mango overheen gevolgd door een tweede laag van het roomkaas-slagroommengsel. Maak af met de sinaasappelpartjes.
Ingrediënten
Instructies
Maal de kandijkoeken fijn in de keukenmachine. Verdeel het koekkruim over twee glazen. Klop de slagroom stijf.
Meng in een ander schaaltje de roomkaas samen met de suiker, vanillepasta en limoenrasp. Voeg het roomkaasmengsel toe aan de slagroom en meng goed door elkaar met de garde van de (staaf)mixer.
Pureer in een ander bakje de mango. Snijd ook alvast de sinaasappel in partjes.
Doe het roomkaas-slagroommengsel in een spuitzak indien je deze hebt, gebruik anders twee eetlepels, het resultaat wordt dan wat rustieker. Spuit een laagje van de vulling in het glas zodat de koekkruimels zijn afgedekt. Verdeel hier de gepureerde mango overheen gevolgd door een tweede laag van het roomkaas-slagroommengsel. Maak af met de sinaasappelpartjes.
Cheesecake, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Jij ook niet? Dan moet je absoluut een keer deze geweldige, romige Cookies & Cream Trifle hebben geprobeerd!
Laat een reactie achter