Spinaziesoep Met Gepocheerd Ei En Romige Griekse Yoghurt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Spinaziesoep met gepocheerd ei en romige Griekse yoghurt

Spinaziesoep: supermakkelijk te maken en onwijs lekker. In dit recept geven wij een verrassende twist aan de soep door deze te serveren met een gepocheerd ei en Griekse yoghurt.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept spinaziesoep met gepocheerd ei en romige griekse yoghurt

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Snijd de ui, knoflook, rode peper en gember fijn. Verwarm olie in een kookpan en bak hierin de ui, knoflook, peper en gember. Voeg de broccoli toe en bak 3 min mee. Blus de broccoli af met de groentebouillon en laat het geheel 8 min koken.
2
Roer de spinazie door de broccoli tot de spinazie is geslonken. Pureer het geheel tot een gladde soep. Schenk de soep alvast in soepkommen.
3
Breng in een pan water met azijn aan de kook. Breek het ei in een opscheplepel. Maak een draaikolk in het water door met een spatel in de pan te roeren en giet het ei hierin. Kook het ei 3 min. Herhaal dit met het tweede ei.
4
Garneer de soep met het gepocheerde ei, Griekse yoghurt en pompoenpitten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Selderij
  • Ei
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via