Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Ontvang wekelijks receptinspiratie in je mailbox.

The Quattro Formaggio Vegano

The Quattro Formaggio Vegano

Op zoek naar een vegan 4 kazen recept? Probeer deze Quattro Formaggio Vegano burger van The Dutch Weed Burger! In dit recept gebruiken we vegan blauwe kaas, cashew camembert, vegan gouda en vegan cheddar.

NiveauGemiddeld

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd20 minuten

Ingrediënten
 1 rode ui
 2 el balsamico azijn
 Vegan blue cheese naar smaak
 Cashew camembert naar smaak
 Vegan gouda naar smaak
 Vegan cheddar naar smaak
 Paar blaadjes sla
 2 el zonnebloemolie
 1 tomaat
 2 middelgrote augurken
 2 Weed Burgers
 2 Weed Buns
 Weed Sauce naar smaak

Bereidingswijze
1

Was de sla en snij de tomaat en augurk in dunne plakjes.

2

Snij de rode ui in dunne ringen en bak deze in de zonnebloemolie. Afblussen met Balsamico azijn.

3

Bak de Weed Burger bruin en krokant in de zonnebloemolie, dit kan vanuit bevroren en ontdooide toestand. Wanneer de Weed Burger bijna klaar is leg je op de bovenkant een plak Smoked vegan Gouda en Cheddar zodat deze er overheen smelten.

4

In de tussentijd kun je het broodje afbakken in de oven. Zet de oven op 180 graden en bak het bevroren broodje 6 tot 7 minuten. Is het broodje al ontdooid? Dan is deze in 4 minuten klaar.

5

Haal het broodje uit de oven en beleg deze met Weed Saus. Leg op de onderste helft de sla, tomaat en augurk. Beleg de bovenste helft met de rode ui.

6

Haal de Weed Burger van de plaat wanneer deze mooi bruin is en leg deze op het broodje. Beleg deze vervolgens met de vegan blue cheese en de Cashew Camembert. Plaats de bovenste helft op de onderste en klaar!

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 rode ui
 2 el balsamico azijn
 Vegan blue cheese naar smaak
 Cashew camembert naar smaak
 Vegan gouda naar smaak
 Vegan cheddar naar smaak
 Paar blaadjes sla
 2 el zonnebloemolie
 1 tomaat
 2 middelgrote augurken
 2 Weed Burgers
 2 Weed Buns
 Weed Sauce naar smaak

Instructies

Bereidingswijze
1

Was de sla en snij de tomaat en augurk in dunne plakjes.

2

Snij de rode ui in dunne ringen en bak deze in de zonnebloemolie. Afblussen met Balsamico azijn.

3

Bak de Weed Burger bruin en krokant in de zonnebloemolie, dit kan vanuit bevroren en ontdooide toestand. Wanneer de Weed Burger bijna klaar is leg je op de bovenkant een plak Smoked vegan Gouda en Cheddar zodat deze er overheen smelten.

4

In de tussentijd kun je het broodje afbakken in de oven. Zet de oven op 180 graden en bak het bevroren broodje 6 tot 7 minuten. Is het broodje al ontdooid? Dan is deze in 4 minuten klaar.

5

Haal het broodje uit de oven en beleg deze met Weed Saus. Leg op de onderste helft de sla, tomaat en augurk. Beleg de bovenste helft met de rode ui.

6

Haal de Weed Burger van de plaat wanneer deze mooi bruin is en leg deze op het broodje. Beleg deze vervolgens met de vegan blue cheese en de Cashew Camembert. Plaats de bovenste helft op de onderste en klaar!

The Quattro Formaggio Vegano

Tip! Diverse vegan kazen kun je bij de supermarkt en/of de vegan speciaalzaak halen.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.