Toast Met Champignons Spinazie Feta
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Toast met champignons, spinazie & feta

Wil jij meer groenten eten? Krijg een goede portie vitaminen binnen tijdens de lunch met deze toast met champignons, spinazie en feta. Supersimpel om te maken en ideaal, want je hebt gelijk meer dan de helft van je dagelijkse hoeveelheid groenten binnen.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept toast met champignons, spinazie & feta

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Verhit ¼ van de balsamicoazijn in een grillpan. Bestrooi het brood met peper en zout en grill aan beide kanten goudbruin.
2
Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn en snijd de champignons in plakjes.
3
Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de ui glazig. Voeg hier vervolgens de champignons, spinazie en de overige balsamicoazijn aan toe.
4
Bak tot dat de spinazie geslonken is en de champignons gaar zijn.
5
Beleg het brood met de groenten en top af met verkruimelde feta en zonnebloempitten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via