6x makkelijke recepten
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Toast met pesto, mozzarella en parmaham

Waan je even in Italië met deze toast belegd met pesto, mozzarella en parmaham! Een zomerse lunch met de smaken van Italië. In nog geen 5 minuten staat deze heerlijke toast op tafel! Gebruik glutenvrij brood voor een glutenvrije lunch.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept toast met pesto, mozzarella en parmaham

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
Kookmodus
1
Verhit een scheutje olijfolie in een grillpan en gril de sneetjes brood aan beide kanten. Breng op smaak met wat peper en zout.
2
Verdeel de pesto over de toast en leg hier de plakken parmaham op.
3
Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de toast, gevolgd door de zongedroogde tomaten en blaadjes basilicum.
4
Top de toast af met wat balsamicocrème naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Ei
  • Sulfiet
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via