Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Ontvang wekelijks receptinspiratie in je mailbox.

Tortizza met vegetarische salami en jalapeño

Tortilla en pizza samen maakt…juist: tortizza! Dit heerlijke gerecht zet je binnen een paar minuten op tafel en je kunt al je favoriete toppings toevoegen. Wij beleggen deze tortizza met vegetarische salami en jalapeño. Dit recept is ook ideaal als borrelhapje!

Foodie Judith van My FoodBlog leerde je in een online workshop een heerlijke tortizza maken. Check de workshop op onze Instagram.

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd5 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediënten
 250 gr cherrytomaten
 1 Santa Maria Salsa mild
 8 Santa Maria Tortilla wraps
 1 pakje vegetarische salami
 100 gr Cheddarkaas, geraspt
 10 jalapeño ringen uit pot

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C en halveer de tomaatjes.

2

Verdeel de salsa over de gehele tortilla’s. Verdeel hierna per pizza 3 plakjes salami en de tomaten over de salsa en top af met kaas. Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat.

3

Bak de tortizza in 5 min. goudbruin en knapperig. Top de warme tortizza af met een paar jalapeño ringen voor wat extra pit.

Serveertip: Maak je tortizza nog feestelijker door na het bakken reepjes avocado toe te voegen.

Ingrediënten

Ingrediënten
 250 gr cherrytomaten
 1 Santa Maria Salsa mild
 8 Santa Maria Tortilla wraps
 1 pakje vegetarische salami
 100 gr Cheddarkaas, geraspt
 10 jalapeño ringen uit pot

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C en halveer de tomaatjes.

2

Verdeel de salsa over de gehele tortilla’s. Verdeel hierna per pizza 3 plakjes salami en de tomaten over de salsa en top af met kaas. Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat.

3

Bak de tortizza in 5 min. goudbruin en knapperig. Top de warme tortizza af met een paar jalapeño ringen voor wat extra pit.

Serveertip: Maak je tortizza nog feestelijker door na het bakken reepjes avocado toe te voegen.

Tortizza met vegetarische salami en jalapeño
Wijntip van Yves

Wijntip van Yves

Conte di Campiano Sangiovese del Conte.

De rijpe kersen en kruidigheid van de sangiovese druif gaan heerlijk samen met de salami en het pepertje in dit gerecht en het sappige zuurtje sluit naadloos aan bij de tomaten.

Met code EAT10 bestel je hem nu met 10% korting bij Vanouds de Zwaan.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.