Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Tuna melt tosti

tuna melt tosti

De tuna melt tosti is een ware klassieker in Amerika. Stevig brood, tonijn en gesmolten kaas… what’s not to love?! Wij voegen guacamole aan het recept toe voor een Mexicaanse twist.

NiveauBeginner

Voorziet in1 Portie
Voorbereiding5 minutenKooktijd5 minutenTotale Tijd10 minuten

Ingrediënten
 2 sneetjes stevig volkorenbrood
 2 el guacamole*
 2 plakjes Beemster Jong Belegen kaas
 1 el fijngehakte augurk
 1 el ringetjes bosui
 80 gr tonijn uit blik
Keukenbenodigdheden
 Sandwichgrill

Bereidingswijze
1

Besmeer een snee brood met de guacamole, leg er een plak kaas, de augurk, bosui en tonijn op. Leg de tweede plak kaas en de tweede snee brood erbovenop, druk lichtjes aan en grill in een sandwichgrill in 4-5 minuten goudbruin en knapperig.

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 sneetjes stevig volkorenbrood
 2 el guacamole*
 2 plakjes Beemster Jong Belegen kaas
 1 el fijngehakte augurk
 1 el ringetjes bosui
 80 gr tonijn uit blik
Keukenbenodigdheden
 Sandwichgrill

Instructies

Bereidingswijze
1

Besmeer een snee brood met de guacamole, leg er een plak kaas, de augurk, bosui en tonijn op. Leg de tweede plak kaas en de tweede snee brood erbovenop, druk lichtjes aan en grill in een sandwichgrill in 4-5 minuten goudbruin en knapperig.

Tuna melt tosti

*De beste guacamole? Die maak je natuurlijk zelf! Prak een avocado fijn en meng deze naar smaak met blokjes tomaat, gesnipperde rode ui, fijngehakte rode peper, geraspte limoenschil, een beetje limoensap, peper en zout.

Tip! Voor een mildere smaak kun je de cheddar kaas vervangen met jong belegen kaas. Zin in een andere tosti? Bekijk dan hier ons recept van de tosti met gegrilde kip!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.