Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Turkse Pizza met gegrilde groenten

Met kant-en-klaar Street Food Pizza’s zet je binnen no-time een heerlijke Turkse pizza, oftewel Lahmacun, op tafel. De bodem met gehakt, ui, tomaat en paprika beleggen we rijkelijk met gegrilde groenten en verse toppings. Met Smint Peppermint zorg je voor een verfrissing voor erna!

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding5 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediënten
 40 gr ijsbergsla
 ¼ rode ui
 ¼ rode paprika
 ¼ komkommer
 100 gr tomaatjes
 1 el olijfolie
 50 gr aubergine
 50 gr 50 gram courgette
 2 Lekker&Anders Street Food Pizza’s Lahmacun
 1 el kidneybonen
 1 el maiskorrels
 2 el groene olijven, in plakjes
 1 takje rode bessen
 2 el knoflooksaus
 2 srirachasaus

Bereidingswijze
1

Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer in plakjes. Halveer de tomaatjes.

2

Snijd de courgette en aubergine in plakjes en bestrijk samen met de helft van de paprika met olijfolie. Verhit een grillpan en grill de groenten in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Zet de gegrilde groente apart en houd warm in een kom met een bord erop.

3

Verwarm ondertussen de Turkse Pizza in 3 à 5 min. in een koekenpan zonder olie.

4

Beleg de Turkse Pizza met de warme gegrilde groente en strooi hier een handje ijsbergsla overheen. Beleg daarna met de rode ui, tomaatjes, kidneybonen en maïs, gevolgd door de komkommer, rode paprika, olijven en rode bessen.

5

Top naar smaak af met knoflooksaus en srirachasaus. Vouw de Turkse Pizza dicht en serveer.

Vergeet na het eten de Smint Peppermint niet. 😉

Ingrediënten

Ingrediënten
 40 gr ijsbergsla
 ¼ rode ui
 ¼ rode paprika
 ¼ komkommer
 100 gr tomaatjes
 1 el olijfolie
 50 gr aubergine
 50 gr 50 gram courgette
 2 Lekker&Anders Street Food Pizza’s Lahmacun
 1 el kidneybonen
 1 el maiskorrels
 2 el groene olijven, in plakjes
 1 takje rode bessen
 2 el knoflooksaus
 2 srirachasaus

Instructies

Bereidingswijze
1

Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer in plakjes. Halveer de tomaatjes.

2

Snijd de courgette en aubergine in plakjes en bestrijk samen met de helft van de paprika met olijfolie. Verhit een grillpan en grill de groenten in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Zet de gegrilde groente apart en houd warm in een kom met een bord erop.

3

Verwarm ondertussen de Turkse Pizza in 3 à 5 min. in een koekenpan zonder olie.

4

Beleg de Turkse Pizza met de warme gegrilde groente en strooi hier een handje ijsbergsla overheen. Beleg daarna met de rode ui, tomaatjes, kidneybonen en maïs, gevolgd door de komkommer, rode paprika, olijven en rode bessen.

5

Top naar smaak af met knoflooksaus en srirachasaus. Vouw de Turkse Pizza dicht en serveer.

Vergeet na het eten de Smint Peppermint niet. 😉

Lekker&Anders Turkse pizza met gegrilde groente

Liever de klassieke Turkse pizza met kebab? Bekijk onze variant hier!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.