Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Turkse Pizza met kebab

Turkse pizza, oftewel Lahmacun, staat bekend om de knapperige bodem met gehakt, ui, tomaat en paprika. Met kant-en-klaar Street Food Pizza’s zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Deze variant toppen we royaal met kebab, verse groenten en stukjes appel. Verfrissing nodig voor erna? Neem een Smint Peppermint!

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd5 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediënten
 40 gr krop ijsbergsla
 ¼ rode ui
 ¼ rode paprika
 ¼ komkommer
 100 gr tomaatjes
 ¼ groene appel
 1 el olijfolie
 150 gr Lekker&Anders Kip of Beef Kebab
 2 Lekker&Anders Street Food Pizza’s Lahmacun
 2 el zwarte olijven, in plakjes
 2 el pittige knoflooksaus
 2 el shoarmasaus

Bereidingswijze
1

Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer in plakjes. Halveer de tomaatjes en snijd de appel in plakjes.

2

Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin de kebab naar keuze krokant. Verwarm ondertussen de Turkse Pizza’s in 3 à 5 min. in een koekenpan zonder olie.

3

Beleg de Turkse Pizza met de kebab en verdeel hier een handje ijsbergsla over. Beleg met de rode ui, tomaatjes, komkommer en rode paprika. Top de Turkse Pizza af met zwarte olijven en appel.

4

Top naar smaak af met pittige knoflooksaus en shoarmasaus. Vouw de Turkse Pizza dicht en serveer warm.

Vergeet na het eten de Smint Peppermint niet. 😉

Ingrediënten

Ingrediënten
 40 gr krop ijsbergsla
 ¼ rode ui
 ¼ rode paprika
 ¼ komkommer
 100 gr tomaatjes
 ¼ groene appel
 1 el olijfolie
 150 gr Lekker&Anders Kip of Beef Kebab
 2 Lekker&Anders Street Food Pizza’s Lahmacun
 2 el zwarte olijven, in plakjes
 2 el pittige knoflooksaus
 2 el shoarmasaus

Instructies

Bereidingswijze
1

Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer in plakjes. Halveer de tomaatjes en snijd de appel in plakjes.

2

Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin de kebab naar keuze krokant. Verwarm ondertussen de Turkse Pizza’s in 3 à 5 min. in een koekenpan zonder olie.

3

Beleg de Turkse Pizza met de kebab en verdeel hier een handje ijsbergsla over. Beleg met de rode ui, tomaatjes, komkommer en rode paprika. Top de Turkse Pizza af met zwarte olijven en appel.

4

Top naar smaak af met pittige knoflooksaus en shoarmasaus. Vouw de Turkse Pizza dicht en serveer warm.

Vergeet na het eten de Smint Peppermint niet. 😉

Lekker&Anders Turkse Pizza met kebab

Probeer ook eens de Turkse pizza met gegrilde groenten!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.