De Turkse pizza, je hebt hier vast wel eens van gehoord! Deze pizza, ook wel lahmacun genoemd, staat bekend om zijn knapperige bodem met gehakt, ui, tomaat, paprika en peterselie. Met de handige kant-en-klaar Turkse Pizza van Lekker&Anders zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Wij beleggen ‘m met kebab en frisse groente en fruit. Absoluut een aanrader wat ons betreft! Wil je zien hoe je dit gerecht zelf maakt? Bekijk dan de video onderaan deze pagina.
Bekijk hier ook de variant met gegrilde groenten.
Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer en appel in plakjes. Halveer de tomaatjes.
Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin de kip of beef kebab. Verwarm ondertussen de Turkse Pizza 3-5 minuten in een koekenpan zonder olie.
Beleg de Turkse Pizza met de kip of beef kebab. Strooi hier een handje ijsbergsla overheen. Voeg daarna de rode ui, tomaatjes, komkommer en rode paprika toe. Top de Turkse Pizza af met zwarte olijvenplakjes en appel.
Top naar smaak af met knoflooksaus hot en shoarmasaus. Rol de Turkse Pizza op en serveer.
Tip: blijft de knoflooksmaak in je mond hangen? Neem een Smint voor een frisse boost!
Ingrediënten
Instructies
Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer en appel in plakjes. Halveer de tomaatjes.
Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin de kip of beef kebab. Verwarm ondertussen de Turkse Pizza 3-5 minuten in een koekenpan zonder olie.
Beleg de Turkse Pizza met de kip of beef kebab. Strooi hier een handje ijsbergsla overheen. Voeg daarna de rode ui, tomaatjes, komkommer en rode paprika toe. Top de Turkse Pizza af met zwarte olijvenplakjes en appel.
Top naar smaak af met knoflooksaus hot en shoarmasaus. Rol de Turkse Pizza op en serveer.
Tip: blijft de knoflooksmaak in je mond hangen? Neem een Smint voor een frisse boost!
Meer inspiratie nodig voor het avondeten? Check hier heerlijke recepten!
Laat een reactie achter