Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla

Dit ziet er toch heerlijk uit? Een smakelijke Tex-Mex maaltijd zonder vlees! Romige koolsla, bonen en bloemkool vormen het fundament voor dit vrolijke en daarbij ook ontzettend lekkere tortilla recept. Maak het gerecht af met een koude Heineken 0.0 erbij, genieten! Bekijk hier ook een variant van het recept met vlees.

NiveauBeginner

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd20 minuten

Ingrediënten
 200 gr spitskool
 50 gr rode kool
 1 wortel
 5 el mayonaise
 1 el Dijon mosterd
 400 gr bloemkool
 1 el olie
 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning mix
 1 Blik Santa Maria Mexican Chili beans
 1 verpakking Santa Maria Tortilla Wraps Medium
 4 Takjes verse koriander
 Peper en zout
Keukenbenodigdheden

Bereidingswijze
1

Snijd de spitskool, rode kool en wortel in dunne reepjes. Meng de gesneden groenten met de mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd de bloemkoolroosjes klein en bak ze in een koekenpan met olie tot ze licht gebruind zijn. Besprenkel de bloemkool met de Santa Maria Taco Seasoning Mix en verhit kort mee

3

Verwarm de Mexican Chili Beans in een pan. Verwarm vervolgens de tortilla's in een hete koekenpan of warm op in de magnetron.

4

Verdeel het koolsla mengsel over de tortilla’s en schep de bonen en de bloemkoolroosjes op de koolsla. Top de tortilla’s af met verse koriander. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden.

Tip: Neem een koude Heineken 0.0 naast de tortilla om de maaltijd af te maken!

Ingrediënten

Ingrediënten
 200 gr spitskool
 50 gr rode kool
 1 wortel
 5 el mayonaise
 1 el Dijon mosterd
 400 gr bloemkool
 1 el olie
 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning mix
 1 Blik Santa Maria Mexican Chili beans
 1 verpakking Santa Maria Tortilla Wraps Medium
 4 Takjes verse koriander
 Peper en zout
Keukenbenodigdheden

Instructies

Bereidingswijze
1

Snijd de spitskool, rode kool en wortel in dunne reepjes. Meng de gesneden groenten met de mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd de bloemkoolroosjes klein en bak ze in een koekenpan met olie tot ze licht gebruind zijn. Besprenkel de bloemkool met de Santa Maria Taco Seasoning Mix en verhit kort mee

3

Verwarm de Mexican Chili Beans in een pan. Verwarm vervolgens de tortilla's in een hete koekenpan of warm op in de magnetron.

4

Verdeel het koolsla mengsel over de tortilla’s en schep de bonen en de bloemkoolroosjes op de koolsla. Top de tortilla’s af met verse koriander. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden.

Tip: Neem een koude Heineken 0.0 naast de tortilla om de maaltijd af te maken!

Santa Maria vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla

Fan van tortilla’s? Vind hier nog meer heerlijke recepten!

Santa Maria vegetarische tortilla met bloemkool, bonen en romige koolsla

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.