Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Een gerecht waar je weinig werk aan hebt, dat is deze vispapillot. ‘En papillotte’ is een klassieke ovenbereiding, waarin je ingrediënten in een ‘pakketje’ in de oven gaart. Smaken en geuren komen hierdoor samen én het is bovendien ontzettend simpel!

NiveauGemiddeld

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd25 minutenTotale Tijd35 minuten

Ingrediënten
 100 gr cherrytomaten
 2 el zwarte olijven
 Verse basilicum
 1 bol mozzarella
 1 citroen
 2 handjes spinazie
 2 kabeljauwfilets
 Zeezout
 1 tl oregano

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Halveer de cherrytomaten en de olijven. Snijd de basilicum fijn, de mozzarella in plakjes en de citroen in partjes.

2

Leg twee stukken bakpapier naast elkaar op een bakplaat en verdeel hierover de spinazie. Leg hier de stukken kabeljauw op en bestrooi met zeezout. Leg op ieder stuk vis 1 plakje mozzarella en verdeel de cherrytomaten en olijven hierover. Strooi de basilicum en oregano over het geheel en leg als laatste een partje citroen op de vis.

3

Vouw het vispakketje dicht met het bakpapier en bak 25 min. in de oven. Haal uit de oven en serveer eventueel met extra mozzarella.

Ingrediënten

Ingrediënten
 100 gr cherrytomaten
 2 el zwarte olijven
 Verse basilicum
 1 bol mozzarella
 1 citroen
 2 handjes spinazie
 2 kabeljauwfilets
 Zeezout
 1 tl oregano

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Halveer de cherrytomaten en de olijven. Snijd de basilicum fijn, de mozzarella in plakjes en de citroen in partjes.

2

Leg twee stukken bakpapier naast elkaar op een bakplaat en verdeel hierover de spinazie. Leg hier de stukken kabeljauw op en bestrooi met zeezout. Leg op ieder stuk vis 1 plakje mozzarella en verdeel de cherrytomaten en olijven hierover. Strooi de basilicum en oregano over het geheel en leg als laatste een partje citroen op de vis.

3

Vouw het vispakketje dicht met het bakpapier en bak 25 min. in de oven. Haal uit de oven en serveer eventueel met extra mozzarella.

Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.