Watermeloen Slush Bowl
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Watermeloen slush bowl

Cocktails, ijs en verfrissende drankjes zijn onlosmakelijk verbonden met de zomer. Wij geven deze cocktail wel een heel verrassende twist: een heerlijke cocktail in een fruitig ‘glas’. Lekker zoet, fris én heel leuk om te zien!

Bekijk ook de video op onze Instagram om te zien hoe we dit recept gemaakt hebben!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden

Recept watermeloen slush bowl

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 15min
Kookmodus
1
Snijd een klein stukje van de onderkant van de watermeloen af, zodat hij stevig staat. Snijd vervolgens de meloen doormidden en hol hem uit met een lepel. Doe het vruchtvlees in een diepvrieszakje en leg dit 4 uur in de vriezer. Dek de uitgeholde meloenhelften af met folie en bewaar in de koelkast.
2
Haal na 4 uur de uitgeholde meloen uit de koelkast en het zakje vruchtvlees uit de vriezer. Mix het bevroren vruchtvlees samen met de rum, het bruiswater, limoensap, suiker en ijsblokjes in de blender of keukenmachine tot een watermeloen slush. Verdeel het drankje over de twee meloen helften. Wrijf tot slot de munt tussen je handen zodat het aroma vrijkomt en de blaadjes op de watermeloen slush bowl.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

    Vind je dit leuk?