Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Ontvang wekelijks receptinspiratie in je mailbox.

Zelfgemaakte cocktailsaus

Zelfgemaakte cocktailsaus

Een romige cocktailsaus mag niet ontbreken bij de barbecue, maar eigenlijk smaakt deze saus overal goed bij. Bij friet, als dip bij de borrel of in een garnalencocktail. De zelfgemaakte variant is ongetwijfeld het lekkerst en bovendien zo gemaakt. Met dit recept kun je ca. 200 ml cocktailsaus maken.

NiveauBeginner

Voorziet in1 Portie
Voorbereiding10 minuten

Ingrediënten
 100 gr mayonaise
 20 gr ketchup
 5 gr gembersiroop
 5 ml Vieux of whisky
 10 gr Worcestershire saus
 40 gr vloeibare slagroom

Bereidingswijze
1

Meng de mayonaise, ketchup, gembersiroop, drank naar keuze en de Worcestershire saus door elkaar. Zorg dat het geheel goed gemengd is.

2

Klop vervolgens de slagroom op en spatel deze voorzichtig door het sausmengsel.

Ingrediënten

Ingrediënten
 100 gr mayonaise
 20 gr ketchup
 5 gr gembersiroop
 5 ml Vieux of whisky
 10 gr Worcestershire saus
 40 gr vloeibare slagroom

Instructies

Bereidingswijze
1

Meng de mayonaise, ketchup, gembersiroop, drank naar keuze en de Worcestershire saus door elkaar. Zorg dat het geheel goed gemengd is.

2

Klop vervolgens de slagroom op en spatel deze voorzichtig door het sausmengsel.

Zelfgemaakte cocktailsaus

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.