Zuurkoolstamppot Met Bospaddenstoelen En Dragon
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Zuurkoolstamppot met bospaddenstoelen en dragon

Zuurkool en stamppot is een gouden combinatie, zeker wanneer je hier nog een flinke lik mosterd en wat Parmigiano Reggiano aan toevoegt! Wij serveren onze ‘zuurkoolstamp’ met gebakken bospaddenstoelen en dragon; een ideaal recept voor een gure herfst- of winterdag.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept zuurkoolstamppot met bospaddenstoelen en dragon

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Schil de aardappelen. Voeg één teentje knoflook en de geschilde aardappelen toe aan een pan met gezouten water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Voeg de zuurkool na 5 minuten toe en kook de laatste 15 minuten mee.
2
Snijd het tweede teentje knoflook en de dragon fijn en snijd de uien in halve ringen. Snijd de bospaddenstoelen in plakjes. Verhit wat boter in een koekenpan en bak de uien 2 minuten aan. Voeg de fijngesneden knoflook, dragon en bospaddenstoelen toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
3
Giet de aardappelen en zuurkool af en doe terug in de pan. Voeg de melk, mosterd, Parmigiano Reggiano en roomboter toe en stamp tot een grove stamppot.
4
Serveer de zuurkoolstamppot met de gebakken bospaddenstoelen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via