Kook de zoete aardappelen voor 5 minuten in ruim kokend water en giet ze af. Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn. Snijd de paprika en tomaten in gelijke blokjes.
2
Verhit de olijfolie in de pan en doe hier de ui en de knoflook bij. Voeg de uitgelekte zoete aardappelblokjes en paprikablokjes toe aan de ui en knoflook en roerbak voor 2 min. Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree gelijktijdig toe en breng de tomatensaus op smaak met komijn, chilivlokken, zout, peper, koriander en kaneel. Voeg de mais en kidneybonen toe en breng aan de kook.
3
Kook ondertussen de bloemkoolrijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de pit en de schil van de avocado en snijd in plakjes voor de garnering. Snijd de verse koriander fijn en de limoen in partjes.
4
Giet de bloemkoolrijst af en serveer met de chili sin carne, dresseer het bord met verse koriander, limoenpartjes en de avocadoplakjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.