Pasta Met Pistache, Burrata En Serranoham 2

Weekmenu's

Griekse Orzo Met Scampi En Feta

Volop inspiratie

Vind jij het lastig om elke week weer nieuwe inspiratie op te doen voor het avondeten? Stop met zoeken, want wij helpen jou! Met onze samengestelde weekmenu’s heb jij elke avond wat lekkers op tafel. Van balans tot lekker & snel en vegan, voor ieder wat wils.

Naast onze vaste weekmenu’s delen wij ook iedere week op donderdag een nieuw weekmenu. Zo krijg je weer genoeg receptinspiratie voor de week erop. Je kunt niet alleen de recepten bekijken, maar om het jou nog gemakkelijker te maken kan je ze ook met één druk op de knop bestellen via de bestelknoppen. Smakelijk eten!

Uitgelicht: menu van deze week

Elke vrijdag geven we je weer inspiratie met een nieuw weekmenu. Zo hoef je niet meer na te denken over wat je op het menu zet. We geven je receptinspiratie voor de hele week van maandag tot zondag, wel zo handig! Helemaal zin gekregen in deze lekkere gerechten? Bestel ze direct en gemakkelijk via de bestelbuttons.

tacos met pulled oesterzwam en guacamole

Lekker en makkelijk weekmenu

Drukke week voor de boeg? Met een lekker en makkelijk weekmenu kies je voor 7 smaakvolle maaltijden die al binnen 25 minuten op tafel staan. Niet teveel ingrediënten, maar wel ontzettend lekker. Van salades en risotto met lekker veel groenten tot heerlijke pasta’s en pizza’s, er is genoeg keuze!

Budgetproof weekmenu

Wil jij een beetje op de kosten letten? Met behulp van onze budgetproof weekmenu’s zet jij elke dag een heerlijk gerecht op tafel dat niet meer dan €2,00, €2,50 of €3,00 per persoon per dag kost. Laat je inspireren en maak gevarieerde gerechten boordevol groenten!

Vegetarische weekmenu's

Wil je vaker vegetarisch eten? Met behulp van onze vegetarische weekmenu’s gaat dat zeker lukken! Van gerechten met een vleesvervanger tot recepten die van zichzelf al geheel vegetarisch zijn, met deze gevarieerde opties was het nog nooit zo makkelijk om het stukje vlees of vis te laten staan.

Paella met gegrilde groenten en olijven

Vegan weekmenu

Eet jij geheel plantaardig of wil je vaker proberen om vegan te eten? Laat je inspireren door onze weekmenu’s waarbij we dierlijke producten achterwege laten. Van een zoete aardappel-pinda curry tot paella met gegrilde groenten en olijven, met deze gerechten helpen we je graag een handje mee.

Weekmenu voor diëten

Op zoek naar een weekmenu passend bij jouw dieet? Met deze gevarieerde weekmenu’s eet jij gemakkelijk de hele week volgens jouw dieet! Of je nu kiest voor koolhydraatarm, eiwitrijk of een goede balans tussen groenten en calorieën, met deze weekmenu’s geniet je van smaakvolle gerechten die aansluiten bij jouw wensen.

kip tandoori traybake

De menuplanner: handig & snel!

Wij hebben heerlijke weekmenu’s voor je samengesteld, maar met de menuplanner doe je dit ook gemakkelijk zelf! Als je een account hebt kun je direct gebruik maken van de menuplanner. Heb je nog geen account? Geen probleem, maak gratis & snel een account aan en begin direct.

Voordelen menuplanner:

  • Swipe door alle receptinspiratie;
  • Binnen een paar klikken jouw weekmenu samengesteld;
  • Afgestemd op jouw diëten en voorkeuren;
  • Alle ingrediënten bestel je gemakkelijk via de bestelknoppen bij het recept;
  • Bekijk de voedingswaarden per recept.

De menuplanner maakt het plannen van jouw weekmenu niet alleen makkelijk en efficiënt, maar ook nog eens heel erg leuk!

Combi weekmenu's (vlees, vis en vega)

In deze lekkere weekmenu’s vind je een combinatie van vlees, vis en vegetarische recepten. Zo zet je elke dag een smakelijk gerecht op tafel zonder na te hoeven denken wat je gaat serveren. Of je nu kiest voor flammkuchen met spek of een makkelijke traybake, lekker wordt het zeker!