Rijkgevulde vegetarische groentefrittata

Weekmenu's

Griekse Orzo Met Scampi En Feta

Inspiratie volop!

Vind jij het lastig om elke week weer nieuwe inspiratie op te doen voor het avondeten? Stop met zoeken, want wij helpen jou! Met onze samengestelde weekmenu’s heb jij elke avond wat lekkers op tafel. Van lekker & snel tot vegan en balans, voor ieder wat wils.

Naast onze vaste weekmenu’s delen wij ook iedere week op vrijdag een nieuw weekmenu. Zo krijg je weer genoeg receptinspiratie voor de week erop. Je kunt niet alleen de recepten bekijken, maar om het jou nog gemakkelijker te maken kan je ze ook met één druk op de knop bestellen via de bestelknoppen.

Smakelijk eten!

Uitgelicht: menu van deze week

Elke vrijdag geven we je weer inspiratie met een nieuw weekmenu. Zo hoef je niet meer na te denken over wat je op het menu gaat zetten. We geven je receptinspiratie voor hele week van maandag tot zondag, wel zo handig toch! Helemaal zin gekregen in deze lekkere gerechten? Bestel ze direct gemakkelijk via de bestelbuttons.

kip tandoori traybake

De menuplanner: handig & snel!

Wij hebben een heerlijke weekmenu’s voor je samengesteld, maar met de menuplanner doe je dit ook gemakkelijk zelf! Als je een account hebt kun je direct gebruik maken van de menuplanner. Heb je nog geen account? Geen probleem, maak gratis & snel een account aan en begin direct.

Voordelen menuplanner:

  • Tinder door alle receptinspiratie
  • Binnen een paar klikken jouw weekmenu samengesteld
  • Afgestemd op jouw diëten en voorkeuren
  • Alle ingrediënten bestel je gemakkelijk via de bestelknoppen bij het recept.
  • Bekijk de voedingswaarden per recept

De menuplanner maakt het plannen van jouw weekmenu niet alleen makkelijk en efficiënt, mar ook nog eens leuk!