kerst 2023

Experiences

Een ‘experience’ is een beleving, voor ieder moment, samen met vrienden of familie. Op deze pagina vind je Eatertainment experiences, speciaal voor jou uitgezocht. Thema's, recepten, workshops, receptvideo's, evenementen en meer!

kerst

Sfeervolle feestdagen

Zodra de dagen korter worden en de lichtjes in de stad tevoorschijn komen, krijgen wij gelijk zin in knusse wintergerechten! De winter is hét seizoen moment van de feestdagen, seizoensgroenten als boerenkool en hartverwarmende drankjes. Met de leukste experiences boordevol tips en workshops ga jij je geen moment vervelen op een koude dag!

Sharing planken

We houden van borrelplanken maken en deze te delen met onze familie, vrienden of geliefden! Gezelschapsspelletjes doen, samen een goede film kijken of even bijkomen na een stevige wandeling in het bos. De sharing borrelplank biedt altijd uitkomst en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Laat je inspireren door onze verschillende planken!

Stracciatella Di Burrata Met Granaatappel En Bloemen

Een heerlijk kerstdiner

Van verrukkelijke desserts en borrelhapjes tot een klassiek voorgerecht en knallend hoofdgerecht: met Kerstmis is het tijd om uit te pakken. Ga jij dit jaar voor een makkelijk kerstmenu of kies jij voor spectaculaire gerechten?

Nieuwe experiences

Ieder seizoen voegen wij weer nieuwe experiences toe om jou te blijven inspireren! Zo hebben we onder andere “Alles over koffie” experience gemaakt waarbij we jou inspireren met heerlijke variaties koffies, maar ook experiences die het weekend nóg leuker maken!

Ontdek al onze experiences

Thaise zalmkoekjes met komkommer koriander salsa

Workshops en recepten met video’s

Samen koken of extra uitleg nodig? Onze Eatertainers nemen je mee in het bereiden van verschillende recepten met handige tips. Bekijk de online workshops of de recepten met video!

De leukste DIY's

DIY’en; oftewel Do it Yourself. Een leuke activiteit om zelf te doen of met vrienden. Maak je eigen interieurspray met sinaasappel en munt, kruidentuintje met munt en peterselie of bijenwasdoek.