Header experiencepagina 02-2023

Experiences

Een ‘experience’ is een beleving, voor ieder moment, samen met vrienden of familie. Op deze pagina vind je Eatertainment experiences, speciaal voor jou uitgezocht. Thema's, recepten, workshops, receptvideo's, evenementen en meer!

Karameltaart zonder toegevoegde suikers

Wintermaanden

De dagen zijn kouder en donkerder, het is winter! Hét seizoen voor heerlijke stamppotten, romige soepen, verwarmende drankjes of een frisse start met bewust eten. Wij hebben de leukste experiences voor je op een rij gezet: van gevarieerde hapjes tot de lekkerste recepten en de beste tips rondom winter, verantwoorde lunchgerechten en borrelplanken.

Golden Milk

Warme winter

Eindeloos wandelingen maken in winterlandschappen, een kop warme chocolademelk met natuurlijk slagroom en lekker knus op de bank een film kijken met een uitgebreide borrelplank. Je snapt waarom de winter één van onze favorieten seizoenen is! Laat je inspireren met klassieke én nieuwe winterse gerechten en waan je in winterse sferen.

Sharing planken

We houden van borrelplanken maken en deze te delen met onze familie, vrienden of geliefden! Gezelschapsspelletjes doen, samen een goede film kijken of even bijkomen na een stevige wandeling in het bos. De sharing borrelplank biedt altijd uitkomst en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Laat je inspireren door onze verschillende planken!

Saffraan risotto met garnalen

Dieetvoorkeuren

Niks is zo vervelend als een allergie of intolerantie voor bepaalde voeding. Het is vaak lastig om lekkere gerechten te bedenken wanneer je een glutenallergie of lactose-intolerantie hebt. Of je kiest voor het minderen van bepaalde voedingsmiddelen zoals koolhydraatarm, of zonder toegevoegde suikers. Wij hebben alle recepten voor je op een rij gezet!

Nieuwe experiences

Ieder seizoen voegen wij weer nieuwe experiences toe om jou te blijven inspireren! Zo hebben we onder andere “Alles over koffie” experience gemaakt waarbij we jou inspireren met heerlijke variaties koffies, maar ook een “Dieet voorkeuren” experience om je wegwijs te maken met heerlijke recepten voor diverse wensen!

Ontdek al onze experiences

Thaise zalmkoekjes met komkommer koriander salsa

Aankomende evenementen

Ontdek nieuwe smaken, geniet van muziek of plan een gezellig uitje met de leukste (food) evenementen, festivals en proeverijen. Benieuwd naar eerdere evenementen? Bekijk de afgelopen evenementen.

Workshops en recepten met video’s

Samen koken of extra uitleg nodig? Onze Eatertainers nemen je mee in het bereiden van verschillende recepten met handige tips. Bekijk de online workshops of de recepten met video!

De leukste DIY's

DIY’en; oftewel Do it Yourself. Een leuke activiteit om zelf te doen of met vrienden. Maak je eigen interieurspray met sinaasappel en munt, fingerfood borrelplank of kruidige winteroliën.