Experiences

Een ‘experience’ is een beleving, voor ieder moment, samen met vrienden of familie. Op deze pagina vind je Eatertainment experiences, speciaal voor jou uitgezocht. Thema's, recepten, workshops, receptvideo's, evenementen en meer!

Citroenlimonade Met Tijm

Frisse lentedagen

Met de heerlijke lentedagen waarop de zon zich langzaam weer wat vaker laat zien, krijgen wij gelijk zin in frisse gerechten! De lenteperiode is niet voor niets hét seizoen van frisse en lichte recepten, seizoensgroenten als rabarber en lekkere limonades. Met de leukste experiences boordevol tips en workshops verveel jij jezelf geen moment!

Sharing planken

We houden van borrelplanken maken en deze te delen met onze familie, vrienden of geliefden! Gezelschapsspelletjes doen, samen een goede film kijken of even bijkomen na een stevige wandeling in het bos. De sharing borrelplank biedt altijd uitkomst en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Laat je inspireren door onze verschillende planken!

Carpaccio Van Bieten En Radijs

Heerlijke gerechten voor de lente

De lenteperiode vraagt om frisse gerechten als je het ons vraagt! Van een smakelijke carpaccio maaltijdsalade tot dit Libanees broodje bal met frisse toppings, met deze recepten tover je in een handomdraai een heerlijk recept op tafel.

Nieuwe experiences

Ieder seizoen voegen wij weer nieuwe experiences toe om jou te blijven inspireren! Zo hebben we onder andere “Alles over koffie” experience gemaakt waarbij we jou inspireren met heerlijke variaties koffies, maar ook experiences die het weekend nóg leuker maken!

Ontdek al onze experiences

Thaise zalmkoekjes met komkommer koriander salsa

Workshops en recepten met video’s

Samen koken of extra uitleg nodig? Onze Eatertainers nemen je mee in het bereiden van verschillende recepten met handige tips. Bekijk de online workshops of de recepten met video!

De leukste DIY's

DIY’en; oftewel Do it Yourself. Een leuke activiteit om zelf te doen of met vrienden. Maak je eigen interieurspray met sinaasappel en munt, heerlijke winteroliën of een bijenwasdoek.