Experiences

Een ‘experience’ is een beleving, voor ieder moment, samen met vrienden of familie. Op deze pagina vind je Eatertainment experiences, speciaal voor jou uitgezocht. Thema's, recepten, workshops, receptvideo's, evenementen en meer!

Zonnige dagen

De dagen zijn langer en zonniger, het is lente! Hét seizoen voor lekkere salades, seizoensgroenten als asperges, vers fruit als aardbeien en verfrissende drankjes. Wij hebben de leukste experiences voor je op een rij gezet: van de beste tips rondom de lente tot uitgebreide brunch- en borrelplanken.

Sharing planken

We houden van borrelplanken maken en deze te delen met onze familie, vrienden of geliefden! Gezelschapsspelletjes doen, samen een goede film kijken of even bijkomen na een stevige wandeling in het bos. De sharing borrelplank biedt altijd uitkomst en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Laat je inspireren door onze verschillende planken!

Hard Seltzer Perzik Citroen Met Fruitijsblokjes

Vier de lente

Zodra je wakker wordt, schijnt het zonnetje al en fluiten de vogels naar elkaar: het is lente! Tijdens deze zonnige lentemaanden houden we van frisse en makkelijke recepten, bereid met seizoensgroenten en -fruit. Ontdek de lekkerste recepten, verfrissende drankjes en leuke DIY’s als het maken van je eigen kruidentuintje en beleef de lente.

Nieuwe experiences

Ieder seizoen voegen wij weer nieuwe experiences toe om jou te blijven inspireren! Zo hebben we onder andere “Alles over koffie” experience gemaakt waarbij we jou inspireren met heerlijke variaties koffies, maar ook experiences die de zomermaanden nóg leuker maken!

Ontdek al onze experiences

Thaise zalmkoekjes met komkommer koriander salsa

Proeverijen, workshops & events bij jou in de buurt

Ontdek nieuwe smaken, geniet van muziek of plan een gezellig uitje met de leukste (food) evenementen, festivals en proeverijen. Benieuwd naar eerdere evenementen? Bekijk de afgelopen evenementen.

Workshops en recepten met video’s

Samen koken of extra uitleg nodig? Onze Eatertainers nemen je mee in het bereiden van verschillende recepten met handige tips. Bekijk de online workshops of de recepten met video!

De leukste DIY's

DIY’en; oftewel Do it Yourself. Een leuke activiteit om zelf te doen of met vrienden. Maak je eigen interieurspray met sinaasappel en munt, kruidentuintje met munt en peterselie of bijenwasdoek.