selfcare sfeer

Experiences

Een ‘experience’ is een beleving, voor ieder moment, samen met vrienden of familie. Op deze pagina vind je Eatertainment experiences, speciaal voor jou uitgezocht. Thema's, recepten, workshops, receptvideo's, evenementen en meer!

Lunchbox met pastasalade en banaansushi

Back to School

Het nieuwe schooljaar is gestart, maar hoe zorg je voor verantwoordelijke en gevarieerde lunchbox? Tijn, onze jongste Eatertainer inspireert je graag met zijn favoriete kidsproof lunchboxen. Van pastasalade tot gevulde volkoren wraps en van groentesnacks tot havermout wafels.

Nieuwe experiences

Ieder seizoen voegen wij weer nieuwe experiences toe om jou te blijven inspireren! Zo hebben we onder andere een “back-to-school” experience gemaakt waarbij we jou uit de brand helpen met het vullen van de lunchboxen maar ook een “Herfst” experience om je wegwijs te maken met welke groente en fruit dit seizoen te bieden heeft én hoe je hier de lekkerste gerechten mee maakt!

sharing planken_Anniek

Sharing planken

Ook in het najaar houden we van borrelplanken maken en deze te delen met onze familie, vrienden of geliefden! Gezelschapsspelletjes doen, samen een goede film kijken of even bijkomen na een stevige wandeling in het bos. De sharing borrelplank biedt altijd uitkomst en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Laat je inspireren door onze verschillende planken!

Producten in de hoofdrol

Naast het bieden van inspiratie tijdens specifieke momenten zoals de seizoenen, een gezellige barbecue of spontane borrel. Willen we ook specifieke productgroepen af en toe een een podium geven. Deze experience pagina’s staan boordevol lekkere recepten, weetjes en andere toepassingen van dit specifieke product. Bekijk een van onderstaande product-experiences!

Ontdek al onze experiences

Thaise zalmkoekjes met komkommer koriander salsa

Recepten met online workshops

Samen koken of extra uitleg nodig? Je vindt de online workshop video’s onderaan de pagina’s van deze recepten.

De leukste DIY's

DIY’en; oftewel Do it Yourself. Een leuke activiteit om zelf te doen of met vrienden. Maak jouw eigen herfstthee met appeltaartsmaak om die herfstsfeer in huis te halen!