Kookfabriek

Kookfabriek

tarte tatin

Duik samen de keuken in en beleef een heerlijke, smaakvolle en vooral gezellige middag door samen met andere kookliefhebbers de keuken in te gaan! Samen met The Farm Kitchen’s Kookfabriek organiseren wij op één van de zes locaties een Bewust Lekker kookworkshop, waarin je geniet van heerlijke gerechten boordevol groenten en plantaardige eiwitten. Zo start je 2024 bewust!

The Farm Kitchens

Het verhaal van de The Farm Kitchen's Kookfabriek

Maak kennis met The Farm Kitchen, het moederbedrijf van The Farm Kitchen’s Kookfabriek! Sinds 2018 werken de ondernemers Jonathan Karpathios en Xander Meijer gezamenlijk aan een voeselketen die in alle opzichten goed voedt: goede grond, goed eten en goed voor aarde en mens.

The Farm Kitchen’s Kookfabriek slaat dezelfde weg in en gaat voor good soil, good food en good people. Tijdens de wekelijkse kookworkshops in de grootste kookscholen van Nederland wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van groenten van lokale, regeneratieve telers en koken ze heerlijke groentemenu’s. Zo komen er altijd heerlijke en voedzame gerechten op tafel te staan van ingrediënten met de mooiste kleuren die rijker zijn aan smaak. Saai? The Farm Kitchen bewijst het tegendeel!

Kookfabriek

Beleef de kookworkshop

Samen met The Farm Kitchen’s Kookfabriek organiseren wij de grootste Bewust Lekker kookworkshop van Nederland waar je in teams een uitgebreid lunchmenu kookt uit het nieuwste kookboek van de The Farm Kitchen’s, Earth’s Own Cuisine. De workshop duurt 3,5 uur en er is een onbeperkt drankenarrangement bij inbegrepen.  Na 1 tot 1,5 uur voorbereiding ga je met iedereen aan tafel en geniet je van zelfgemaakte lunchgerechten en een heerlijk dessert. Volg de workshop en word een ster in de keuken!

Locatie: De Kookfabriek Utrecht
Datum: Zaterdag 23 maart 2024
Tijd: 11:00 – 14:30 uur

Rode Kool Steak Met Zoete Aardappelpuree Lowres

Tipje van de sluier

Tijdens de kookworkshop ga je aan de slag met 6 smaakvolle lunchgerechten boordevol groenten. Wat je precies gaat maken, blijft nog een verrassing, maar één gerecht waar je mee aan de slag gaat, is de rode kool steak met zoete aardappelpuree. Een heerlijk gerecht gemaakt met groenten uit het seizoen. Ben jij er 23 maart bij?

Kookfabriek

Kies voor bewust lekker!

Laat je inspireren met heerlijke recepten en kies dit jaar voor bewust. Van koolhydraatarme en eiwitrijke recepten om weer in shape te komen tot plantaardige recepten, zodat we ons steentje bijdragen aan het milieu. Ook houden we rekening met jouw portemonnee door je te voorzien van smaakvolle budget recepten en staan er heerlijke mocktails voor je klaar. Ga samen met ons voor bewust lekker!

The Farm Kitchens

Thuis aan de slag

Wil je na de kookworkshop thuis aan de slag? Bestel nu hét kookboek van The Farm Kitchen: Earth’s Own Cuisine. Geschreven door bekende chefkok en tevens één van de grondleggers van The Farm Kitchen én De Kookfabriek Jonathan Karpathios. Het kookboek draait om verbinding tussen de boeren die onze gewassen laten groeien, en de nieuwe generaties chefs die bij ons koken. Boordevol recepten voor thuis, ingedeeld volgens met seizoen en waar groenten de hoofdrol spelen. Ontdek hoe lekker én makkelijk het is om zo veel mogelijk plantaardig te eten en vind tips om thuis minder voedsel te verspillen, want dat is beter voor ons én de planeet. Good soil, good food, good people.