Kookfabriek

Kookfabriek x Eatertainment

Kookfabriek

Duik samen de keuken in, beleef een heerlijke, smaakvolle en vooral gezellige middag met andere kookliefhebbers en kom naar de Eatertainment Cooking School! Als een van de onderdelen binnen de Eatertainment Cooking school organiseren we samen met The Farm Kitchen’s Kookfabriek meerdere keren per jaar een toffe kookworkshop. Tijdens de kookworkshop geniet je van heerlijke gerechten boordevol groenten en plantaardige eiwitten. Wil jij erbij zijn de eerstvolgende editie? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Kookfabriek

Shared dining kookworkshop

Na het grote succes van onze eerste kookworkshop, organiseren wij op 28 september samen met The Farm Kitchen’s Kookfabriek onze tweede kookworkshop in Amsterdam! Tijdens een avondvullend programma ga je aan de slag met overheerlijke shared dining gerechten die passen bij het seizoen. Naast deze leerzame workshop wordt het ook een onvergetelijke, gezellige avond! Je kunt al een ticket bemachtigen vanaf 1 persoon. Zien we je daar?

Datum: 28 september
Prijs: €90,-
Tijd: 17:30u – 21:00u
Plaats: De Flinesstraat 4, Amsterdam

Wonton Met Paddenstoelen En Chili Olie Lowres

Tipje van de sluier

Tijdens onze workshop ga je aan de slag met 6 lekkere gerechten. We mogen al een tipje van de sluier geven. Eén van de gerechten wordt deze heerlijke wonton. De wontons hebben een smaakvolle vulling van shiitake, sjalot, en gember met een crispy chili olie als topping.

Heb jij je ticket nog niet bemachtigd? Bestel hem hier.

Aftermovie kookworkshop 23 maart 2024

Benieuwd naar de eerste editie van de Eatertainment x The Farm Kitchen kookworkshop? Bekijk hieronder de aftermovie! Zo krijg je een indruk van deze gezellige dag vol leuke mensen, lekker eten én verbinding.

Kookfabriek

De recepten van de eerste kookworkshop

Tijdens onze eerste kookworkshop samen met De Kookfabriek op 23 maart zijn we aan de slag gegaan met 6 overheerlijke shared dining gerechten. Van een heerlijk voorgerecht zoals de tarte tatin van ui, tot een risotto van knolselderij als hoofdgerecht en de hasselback appels en peren als dessert. Allemaal met groenten en fruit uit het seizoen!

Wil je de recepten thuis nog eens op je gemak proberen? Wij hebben alle gerechten voor je op een rijtje gezet. Ontdek ze hieronder!

The Farm Kitchens

Het verhaal van de The Farm Kitchen's Kookfabriek

Maak kennis met The Farm Kitchen, het moederbedrijf van The Farm Kitchen’s Kookfabriek! Sinds 2018 werken de ondernemers Jonathan Karpathios en Xander Meijer gezamenlijk aan een voeselketen die in alle opzichten goed voedt: goede grond, goed eten en goed voor aarde en mens.

The Farm Kitchen’s Kookfabriek slaat dezelfde weg in en gaat voor good soil, good food en good people. Tijdens de wekelijkse kookworkshops in de grootste kookscholen van Nederland wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van groenten van lokale, regeneratieve telers en koken ze heerlijke groentemenu’s. Zo komen er altijd heerlijke en voedzame gerechten op tafel te staan van ingrediënten met de mooiste kleuren die rijker zijn aan smaak. Saai? The Farm Kitchen bewijst het tegendeel!

Kookboek Kookfabriek

Thuis aan de slag

Wil je na de kookworkshop thuis aan de slag? Bestel nu hét kookboek van The Farm Kitchen: Earth’s Own Cuisine. Geschreven door bekende chefkok en tevens één van de grondleggers van The Farm Kitchen én De Kookfabriek Jonathan Karpathios. Het kookboek draait om verbinding tussen de boeren die onze gewassen laten groeien, en de nieuwe generaties chefs die bij ons koken. Boordevol recepten voor thuis, ingedeeld volgens met seizoen en waar groenten de hoofdrol spelen. Ontdek hoe lekker én makkelijk het is om zo veel mogelijk plantaardig te eten en vind tips om thuis minder voedsel te verspillen, want dat is beter voor ons én de planeet. Good soil, good food, good people.