Rasp de courgette grof, meng met het zout en laat 5 tot 10 min. uitlekken in een zeef. Knijp zoveel mogelijk vocht eruit. Snijd de bieslook in dunne ringen.
2
Meng de courgette, worteljulienne, de helft van de bieslook, ei en bloem. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Verdeel de helft van het courgette-wortelmengsel over de pan. Bak 3 tot 4 min. per kant. Schep uit de pan en herhaal deze stap met de rest van het mengsel.
3
Kook ondertussen de aspergetips in 2 tot 3 min. beetgaar. Pel de rode ui en snijd in ringen.
4
Verdeel de crème fraîche over de rösti’s. Breek de warm gerookte zalm in stukken. Pluk de takjes dille. Verdeel de gerookte zalm, groene aspergetips en rode ui over de rösti’s. Maak af met de rest van de bieslook en dille.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.