Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Croissantwafel
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
6 stuks
Ingrediënten
10 gr ongezouten roomboter
1 tl citroensap (uit een flesje)
1 rol vers kant-en-klaar croissantdeeg
200 ml slagroom
2 el suiker
12 aardbeien
Extra benodigdheden
Wafelijzer
1
Verwarm het wafelijzer voor. Rol het croissantdeeg uit en rol op tot een croissant.
2
Vet het wafelijzer goed in met boter. Leg de croissants 2 tot 5 min. in het wafelijzer tot ze goudbruin kleuren. Laat afkoelen op een rekje.
3
Maak een kom en de kloppers van de mixer vetvrij met citroensap. Klop de slagroom met de suiker stijf.
4
Snijd de aardbeien in plakjes en serveer deze samen met de slagroom bij de wafel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.