Print opties

Sluiten

Duo penotti gevouwen pannenkoeken met framboos en pistachenootjes

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
1
Bereid de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen.
2
Halveer de frambozen en hak de pistachenootjes grof. Snijd de pannenkoek tot de helft in. De pannenkoek wordt belegd in kwarten. Beleg de eerste kwart met witte chocoladepasta, gevolgd door een kwart frambozen, een kwart besmeerd met melk chocoladepasta en als laatste de pistachenootjes.
3
Vouw de pannenkoek op en begin links onderin. Vouw de hoek omhoog. Vouw vervolgens naar rechts en eindig de vouw naar beneden. Druk voorzichtig aan.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.