Print opties

Sluiten

Geroosterde asperges met ras el hanout en feta

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de knoflook fijn en meng tot marinade met de olijfolie, citroensap, maple siroop, ras el hanout, peper en zout. Giet de marinade over de asperges en laat ze 15 min. in de marinade liggen.
2
Hak ondertussen de geroosterde amandelen in fijne stukken. Snijd de citroen in plakjes en leg deze in een rijtje op een met bakpapier beklede bakplaat. Haal vervolgens de asperges uit de marinade en leg in een rijtje op dezelfde bakplaat, met de kopjes van de asperges op de citroenschijfjes. Schenk de achtergebleven marinade over de asperges.
3
Bak de asperges gaar in 10 min. Zet dan de oven op de grillstand en gril nog 2 min.
4
Haal de asperges uit de oven en top ze af met stukjes feta, amandelen en peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.