Snijd de aubergine in blokjes van ongeveer 2 cm. Pel en snipper de knoflook en ui.
2
Verwarm de helft van de chiliolie en de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de aubergine, knoflook en ui toe en bak 3 min.
3
Halveer de snacktomaatjes en voeg 2/3 toe. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 15 min. doorkoken op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verwarm ondertussen de resterende chili olie in een aparte pan op middelhoog vuur. Bak hierin de gnocchi ongeveer 4 min. tot ze een knapperig korstje krijgen. Voeg de gebakken gnocchi toe aan de saus.
5
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de gnocchi over de borden, rasp er de Parmezaanse kaas overheen en maak het gerecht af met de resterende tomaatjes en een aantal blaadjes basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.