Print opties

Sluiten

Kaastwisters met knoflook en Italiaanse kruiden

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de knoflook en pureer samen met de olijfolie in een blender of met behulp van een staafmixer.
2
Rol het bladerdeeg uit en verdeel de knoflookolie over het bladerdeeg. Verdeel de geraspte kaas en Italiaanse kruiden over het deeg. Snijd het bladerdeeg over de breedte in 12 gelijke plakken.
3
Neem de uiteinden van de plakken in beide handen en draai in tegengestelde richting, zodat een spiraal ontstaat.
4
Leg de kaastengels op een met bakpapier beklede bakplaat, laat wat ruimte tussen de stengels zodat ze tijdens het bakken genoeg ruimte hebben. Bak 12 tot 15 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.