Print opties

Sluiten

Kleurrijke parelcouscoussalade met geroosterde kikkererwten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de zoete aardappel in kleine blokjes en kook gaar in een pan met water in ca. 10 min.
2
Kook ondertussen de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar voeg een bouillonblokje toe voor meer smaak. Giet de zoete aardappel en parelcouscous af, spoel af met koud water en laat verder afkoelen.
3
Laat de kikkererwten uitlekken en spoel af. Marineer deze vervolgens met olijfolie, peper, zout en paprikapoeder. Leg de kikkererwten in een ovenschaal en bak ze 15 min. in de oven tot ze knapperig zijn.
4
Snijd de bietjes in blokjes. Meng deze in een schaal samen met de rucola, noten, feta, zoete aardappelblokjes, parelcouscous en geroosterde kikkererwten tot een salade en verdeel over de borden.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.