Print opties

Sluiten

Krokant gebakken halloumi met kikkererwten

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Pel de knoflook en ui, snipper deze fijn. Halveer de cherrytomaten en de prei. Was de prei goed en snijd deze vervolgens in halve ringen van 1cm dik.
2
Snijd de halloumi in blokjes van 2 cm en verwarm een pan met de olijfolie. Bak de halloumi in 5 min. krokant aan alle kanten. Haal de halloumi blokjes zodra deze goudbruin zijn uit de pan. Bak in dezelfde pan vervolgens de knoflook, ui en prei aan voor 2 min. totdat de prei begint te kleuren.
3
Laat de kikkererwten uitlekken en voeg deze bij de prei en knoflook. Voeg na 4 min. de cherrytomaatjes en verse spinazie toe. Wok dit nog voor 3 min. op hoog vuur en breng op smaak met peper en zout. Meng als laatste de halloumi door het gerecht en zet het vuur uit.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.