Verwarm de oven voor op 190°C. Smeer beide kanten van de tortillawraps in met de helft van de zonnebloemolie. Hang de wraps elk over 2 richels van een ovenrooster, zodat een schelpvorm ontstaat.
2
Bak de wraps 8 tot 10 min. in de voorverwarmde oven. Laat ze na het bakken iets afkoelen en haal ze dan pas van het rooster, anders verliezen de tortilla’s de taco vorm.
3
Maak ondertussen de vulling van de taco’s. Pel en snipper de ui fijn. Verhit de resterende zonnebloemolie in een grote bakpan op middelhoog vuur. Bak hierin de ui en rundergehakt aan tot het gehakt rul is. Voeg de taco kruiden, kidneybonen, mais en het water toe.
4
Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes en snijd de cherrytomaten in kwarten. Meng de crème fraîche in een schaaltje met de smeerkaas.
5
Serveer de taco’s met het gehakt, sla, tomaatjes en de kaassaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.