Print opties

Sluiten

Krokante zalmfilet met kappertjes-citroensalsa

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Laat de kappertjes uitlekken. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd deze fijn. Snijd de krulpeterselie en gekonfijte citroen fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng alles samen met de extra vierge olijfolie in een kom en breng op smaak met peper en zout. Zet apart.
2
Dep de zalmfilets goed droog met keukenpapier en bestrooi aan beide kanten met peper en zout.
3
Verhit een koekenpan met de olijfolie. Leg de zalmfilets met de huidkant naar beneden in de pan en bak 4-5 min., tot de huid krokant is. Druk goed aan met een spatel zodat de huid goed de hete pan raakt. Draai de zalmfilets om, voeg de kappertjes-citroensalsa toe en bak nog 2 min.
4
Verdeel de zalmfilets met de huidkant naar boven over de borden en schep daar de kappertjes-citroensalsa naast.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.