Snipper 2 sjalotjes. Meng het gehakt met de salami, tapenade, de gesnipperde sjalotjes, peper en zout. Vorm 24 kleine gehaktballetjes van het mengsel.
2
Verhit 1 el olijfolie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 5 minuten tot ze bruin zijn. Voeg de roerbakgroenten toe en bak 8 minuten mee, tot de groenten zacht zijn. Voeg de pastasaus Napolitana toe, roer goed door, breng tot net onder de kook. Draai het vuur laag en laat de saus 5 minuten zachtjes sudderen.
3
Halveer de andere 2 sjalotjes en snijd in halve ringetjes. Meng 2 el olijfolie met 3 el wittewijnazijn, peper, zout en basilicum. Voeg de komkommer en sjalot toe en meng goed door en zet opzij.
4
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met geraspte kaas en basilicumblaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.