Hak de Chinese kool fijn en snijd de bosui in dunne ringen. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.
2
Verwarm de kippenbouillon en meng met de bloem, het zout en 1/3 van de suiker. Voeg de Chinese kool en de helft van de bosui samen met de eieren toe. Mix alles goed door elkaar.
3
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en maak met de helft van het beslag vijf kleine pannenkoekjes. Verdeel de helft van de plakjes spek over de bovenkant en keer daarna voorzichtig om zoals je ook bij het bakken van een pannenkoek zou doen. Bak 3-5 min. aan de andere zijdes en herhaal de stap tot het beslag op is.
4
Maak ondertussen de saus door de ketchup te mengen met de Worcestershire sauce, sojasaus en de overige suiker. Drizzle deze saus over de pannenkoeken, gevolgd door de Kewpie mayonaise. Top af met de overige bosui en Wasabi Peanut Crunch.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.