Meng het kipgehakt, harissa pasta, broodkruimels, ei, zout en peper in een grote kom. Maak balletjes van ongeveer 1 el gehakt.
2
Verwarm 1/3 van de olie in een pan op middel hoog vuur en bak de balletjes in 10 min. krokant en gaar.
3
Snijd de cherrytomaten doormidden en snipper de sjalot en knoflook. Verwarm 1/3 van de olie in een andere pan en fruit de sjalot en knoflook glazig. Voeg de tomaatjes en balsamicoazijn toe en laat 5 min. zachtjes pruttelen.
4
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, sprenkel de overige olijfolie over de pasta en hussel goed door elkaar.
5
Verdeel de pasta en gehaktballetjes over de borden. Serveer de tomatensalsa in een apart bakje of verdeel over de gehaktballetjes. Maak het geheel af met een paar muntblaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.