Mix de melk en het ei in een blender. Voeg het bloem, bakpoeder, zout, geraspte Parmezaanse kaas en spinazie toe. Mix tot een glad beslag.
3
Verwarm het wafelijzer en vet eventueel in met wat olie. Schenk 2 opscheplepels beslag in het wafelijzer, sluit het wafelijzer en bak de spinaziewafels ongeveer 3 tot 4 min. tot het beslag gaar is. Bereid op deze manier alle wafels tot het beslag op is.
4
Halveer de avocado, haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in plakjes. Haal de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd in reepjes. Beleg de wafels met de avocado, reepjes paprika, een flinke eetlepel kokosyoghurt en pittige kiemgroenten. Breng naar wens op smaak met peper en zout. Ook lekker met een scheutje olijfolie er overheen.
5
Tip: Elk wafelijzer is anders, let daarom zelf op de tijd en controleer of de wafel wellicht eerder klaar is.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.