Maak de salade. Halveer de komkommer over de lengte en snijd er daarna plakjes van. Voeg toe aan een mengkom samen met de wortel julienne. Hak de bosui in ringetjes en voeg ook toe. Hak de helft van de pinda’s grof.
2
Meng in een kommetje de helft van de vissaus, de suiker en rijstazijn en schenk over de salade. Bestrooi de salade met de grof gehakte pinda’s.
3
Maak de haricot verts schoon en snijd in dunne plakjes. Hak de kabeljauw in grove stukken. Voeg samen met de resterende pinda’s, rode currypasta en resterende vissaus toe aan een keukenmachine en hak fijn. Meng de haricot verts plakjes door het vismengsel en vorm er kleine burgertjes (koekjes) van, van 5-6 cm doorsnede.
4
Verhit de olie in een anti-aanbak koekenpan. Zorg dat er ca. 1 cm olie in de pan staat, dus voeg naar eigen inzicht eventueel olie bij. Bak de koekjes in 5-6 min. rondom bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer met de salade en sweet chilisaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.