Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Toast met guacamole en ei
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1 el olijfolie
4 sneetjes sneeën brood naar keuze
Peper en zout
1½ avocado
2 el ricotta
1 el citroensap
1½ tl chilivlokken
4 eieren
3 takjes peterselie
1
Verhit de olijfolie in een pan en grill het brood aan beide kanten met peper en zout naar smaak.
2
Prak voor de guacamole de avocado en meng de ricotta, het citroensap en peper en zout naar smaak er doorheen.
3
Breek de eieren in een pan en bak tot spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de guacamole over de boterhammen en leg hier een eitje bovenop. Top af met chilivlokken en fijngehakte peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.