Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de tomaat en augurk in plakjes. Snipper de rode ui en snijd de rode kool fijn.
2
Wel de rozijnen in een kommetje met heet water. Meng de rode ui, rode kool, mayonaise en mosterd door elkaar. Laat de rozijnen uitlekken en meng deze door het rode kool mengsel. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
3
Prak de avocado met de crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. Smelt de roomboter in een pannetje. Snijd de broodjes door de helft en bestrijk met de gesmolten boter. Plaats de broodjes op een rek in het midden van de oven en bak in 6 minuten goudbruin en knapperig. Bewaar de overgebleven boter om de kabeljauwhaasjes in te bakken.
4
Meng het paprikapoeder met de cayennepeper, uienpoeder, oregano en komijn. Dep de kabeljauw droog en bestrooi met het kruidenmengsel. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de vis hierin in 5 minuten gaar.
5
Beleg de broodjes met een plak cheddar, de zelfgemaakte avocadosaus, rode koolsalade, plakjes tomaat, gekruide kabeljauwhaas en augurk.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.