Snijd het brood in blokjes van 1,5 bij 1,5 cm. Meng de helft van de olijfolie met de knoflook, peper en zout en schep de blokjes brood erdoorheen. Spreid uit over een bakplaat en bak 30 minuten op 160˚C krokant.
2
Meng de rest van de olijfolie met de helft van het citroensap, de mosterd, kwark en dille en breng op smaak met peper en zout.
3
Rooster de walnoten 3 minuten in een droge koekenpan goudbruin en hak ze grof.
4
Halveer de druiven. Snijd het klokhuis uit de appels, snijd in blokjes en meng met de helft van het citroensap. Meng de eikenbladsla-melange met de druiven, appels, rozijnen, walnoten, boerenkaas en bleekselderij.
Serveer de salade met de dressing en de croutons.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.