Warme krieltjessalade met groene asperges en linzen
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
1
Verwarm 1/3 van de olijfolie in een koekenpan. Voeg de krieltjes samen met rozemarijn, zout en peper toe en bak rondom goudbruin.
2
Verwarm een grillpan met de helft van de overige olijfolie en grill de asperges ca. 5 min. Bestrooi vervolgens met zout.
3
Spoel ondertussen de linzen af en breng op smaak met peper en zout. Snijd de rode biet in blokjes. Meng de linzen met de rode biet, krieltjes en asperges en verdeel de salade over de borden.
4
Snijd de bieslook fijn. Meng de mayonaise met de overgebleven olijfolie en de bieslook. Serveer de salade met de bieslookmayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.